Tuesday, 14 February 2012

G-Shock :)

Assalamualaikum WBT :)
heyy peeps.. pe khbr? aku doakan korang smue sihat walafiat ye :D firstly, msti korang smua dah baca title post ni kan.. so, msti lah korang dapat ramal ape isi post ni.. sorry banyak2 kepada mereka yang menunggu aku post pasal budak2 kelas aku and pasal kawan2 aku... banyak sangat laa!!! xmampu aku nak wat.. tapi aku akan berusaha sehabis baik.. anyway, aku nak crita pasal jam G-Shock.. dulu2, aku minat sangat dengan jam macam ni tau.. tapi, aku kan makin membesar.. so taste aku terhadap jam ni kian decrease .. aku mula minat balik jam ni pun last year.. junior aku, si Mohd Asyraf Jonid budak form 3 this year pakai jam ni.. nice siot!! ni laa exact image of asyraf's watch.. 
masa kteorg main bowling arituhh, aku terserempak dengan asyraf, zulfiqkar dengan nazzryn :) diorang pon main bowling gak.. pastuhh, asyraf still pakai jam tu.. terus aku culik jam dia.. ha3 ;D aku pon pinjam laa.. dah kemaruk sangat dengan jam ni.. masa asrama terbuka SainsKu nanti, aku bagi laa dia balek.. anyway, asrama terbuka tu this saturday.. can't wait nak pegi :) then baru aku teringat, si apeep pon pakai G-Shock.. :) comel jam dia.. warna putih :) aku masih ingat aku pakai jam dia dulu..  but aku lupa which one jam dia.. but it looks like either one of this..
lupe lak which one dia punye.. ha3 :D si KP pun ske jam G-Shock.. KP tu stands for Ketua Pelajar.. nama KP tuhh Fakhrur Razi Bin Abu Bakar.. kteorg blh kata rapat laa.. but I'm not sure how G-Shock dia looks like.. nak beli laa 1 jam G-Shock.. jam tu wat aku nampak muda.. yeahh :) banyak sangat colour and design.. nanti aku nak usha laa.. aku rasa setakat ni je laa topik kita hari nie pasal jam G-Shock.. nanti aku post pasal benda lain lak ye.. :) Trimas sebab sudi baca.. kalau nak comment, anda semua dipersilakan.. :) okayy.. nanti kita bersua lagi di post2 lain yang akan datang.. till then, bye! Salam WBT :)

2 comments: