Wednesday, 15 February 2012

LIARS!

Assalamualaikum WBT..
heyy all :) today aku nak cerita pasal tipu & bohong.. antara banyak2 bende aku benci, dua2 ni lah paling aku benci kat dunia nie.. you know what, aku tak boleh tolerate dengan orang yang menipu! sakit ati tau.. ape lagi kalau orang yang kita suka menipu kita.. boleh naik darah kalau camtu.. free2 aku boleh mati katak.. bukan ape, kalau orang tipu kita, kita asa macam bodo tau.. senang dimanipulasi orang.. ntah laa.. aku pun sakit ati post bende nie.. akhir kata, SAYA BENCI PENIPU! Salam WBT..

No comments:

Post a Comment