Sunday, 12 February 2012

Marhaban Ya Rasulullah


Salam WBT.. heyy.. tadi bru je balek from Marhaban Ya Rasulullah dekat Masjid Darul Abidin, Jalan Astana.. best sgt2!! pastu naik moto.. :) jamil laa yang bawak.. macam2 selawat ade tadi.. yang best sekali sebab ade Ya Hanana!!! pastu diiringi dengan music buatkn aku teringat dengan Perkampungan Menara Gading Sarawak 2012 (PMGS).. anyway, tadi pon kteorg jumpe dengan student madrasah yang some of them geng kteorg during PMGS.. best sangat2 jumpe diorang.. tak sangka diorang still ingat aku.. after that, kteorg yang dah takde keje pon lepak laa.. aku, Shafiq Ammar, Abg Boboi, Jamil, Abg Alif and Iq.. ha3..ape agi, "nguras" je laa kteorg.. aha3.. "nguras" tu sarawakian untuk talking nonsense and rubbish.. :D  at first, aku tengok abg alif tu macam garang semacam je.. tapi best sangat2 kalau dapat kenal dia.. takde laa garang pon.. aha3 ;D abg bob ulang alik bawak ayam.. menggiurkan je.. xsangka abg alif can speak a bit french.. best!! aha3.. fasi2 mase PMGS pon ade.. abang zaid, abg bob, abg nadzmi, abg adli, abg alif , abg boboi and others.. best sangat2 dapat jumpe diorg agi.. kalau jumpe abg adli, msti xhabis2 dia dengan project dia tu... berwawasan laa katakan ;D
tadi makan mee hoon.. xabis aku makan.. masin.. aha3.. tadi kteorg plan nak lepak2 and minum2 kat Mum's Laksa.. sadly, dah nak tutup mase kteorg sampai.. esok main bowling.. dengan budak2 tu gak.. tapi aku looking forward to tengok movie laa.. dah jemu main bowling.. tengok laa ape jadi esok.. lupe nak cakap, today birthday si Muhd Afifudin Shafie a.k.a apeep :) happy birthday bro :) alright.. aku dah penat nie.. want to have some rest.. nanti aku nak ubah blog nie to be a better blog.. ehe3.. nak letak lagu and everything.. esok aku update blog lagi yeahh.. take care my readers! Salam WBT :)

No comments:

Post a Comment