Saturday, 11 February 2012

My first post in my first blog :)

Salam WBT..
heyy.. ni first time aku buat blog.. ha3.. macam best je.. tengok orang luah perasaan kt blog.. dah la masa ni aku tengah tengok Kuch Kuch Hota Hai.. :D lame dh xtengok cite ni since aku kecik2 dulu.. sorry laa kalau aku xblog dlm English.. malas aku nak atur grammar :D so, aq just mampu rojak laa.. *perosak bahasa* cuti ni membosankan laa.. tp aq manage dpt keje mse bulan 1 dulu.. jadi tutor dekat Sri Sarjana Tuition Centre.. ajar Maths and Science UPSR & PMR.. aku ingin nak ajar Chemistry sebab tu favorite subject aku.. tapi dah full dah quota for Chemistry tutors.
anyway, ni je la kisah hidup aku sekarang.. nanti aku update lagi pasal benda2 lain.. okayy :)

No comments:

Post a Comment