Tuesday, 14 February 2012

My life in 5 Beta 2011 (PART 1)

Ni laa gamba classmate aku masa aku form 5 dulu.. walaupun macam2 dah berlaku that year (2011), aku tetap sayang dengan dak2 kelas nie.. most dak2 class nie aku dah kenal for 5+ years dah.. and ade gak yang aku bru kenal untuk 2+ years sebab diorang bru masok SainsKu mase diorang form 4.. segala pahit manis dah ku rasakan dengan diorang.. segala hati, budi, baik and burok diorang aku dah kenal.. aku dah anggap diorang ni macam adik beradik aku sendiri.. mase nie, class teacher kteorg miss zarina.. baek gler cikgu tu! miss zarina ajar kteorg english :) dia lah antara cikgu yang paling dedicated untuk ajar kteorg... thank you, miss zarina! we all miss you! ni gamba miss zarina and one of besties, meor mse dinner prefects dlu.. :) 
credit to Wan Meor Safwat for this pic :) cantik kan miss zarina? ayu gitu lorhh.. :)


anyway, aku ade extra kakak tau.. bukan kakak by birth, but my kakak angkat yang aku dah recognize macam kakak sendiri.. sape lagi, kalau tidak lain tidak bukan iaitu Miss Abby! :) miss abby ajar kteorg EST.. that is English for Science and Technology :) best sangat2 dia ajar.. sempoi.. tapi kalau dia dah emo, siap je laa korang :D dia pndai baking.. the choc cake and cheesecake je yang kteorg pernah rasa.. yang lain lom agi.. ble nak buat miss? :) really miss her so much! ingat lagi before kteorg exam EST for SPM, dia bawak kteorg release tension and lepak2 kat McDonalds and Waterfront during the night before the exam.. nuff said :) ha3~~ wish I can go back to that time.. class tambahan gitu lorhh.. ingat lagi masa miss abby bru start nak ngajar skola kteorg.. that was in the year 2008.. class kteorg laa (2 Alpha 2008) first class kat skola kteorg yg dia ajar.. best sgt2!!!! ha3 :) nie laa gmba aku dengan miss abby masa Annual Dinner 2011 :)


comel kan miss?? chinese look.. aha3.. :) she's good at singing.. salu pektis.. currently, dia sibuk bergym.. nak jadi fit laa tu :) she has a mortal enemy of her own.. ha3.. something that lives in the sea.. you can ask her about it.. ehe3 :D in addition, she's still single.. tapi xtau laa still available or not? maybe she is still waiting for her so called Fahrin Ahmad :) going to miss you a lot dear sis! :)
tu bru ckit cite psl my teachers.. lom agi pasal cikgu2 lain.. tu lain hari aku post yeah.. 


skrang nie, aku nak bercerita pasal kawan2 aku pulak.. adoyaii.. nie mesti xabis nie.. first and foremost, aku nak story ckit pasal dak2 klas 5 Beta 2011.. diorang ni gila2 belaka.. sporting lak tuhh.. best sangat2 kawan dengan diorang! kalau boleh, aku nak sama dengan diorang smpai bila2.. tp nak wat cam mne kan.. kne gak berpisah.. nothing lasts forever except Allah Taala..  kteorg rapat sangat2.. walaupun salu gaduh2, bersumpah-seranah and palat -memalat (don't get it wrong.. palat dalam sarawakian dialect mksdnyer khianat.. i think so laa.. :D) kteorg tetap bersatu and teguh! last day kteorg officially bersama, that was during Biology SPM, aku ase nak nangis je.. mane tak nye, nak berpisah dengan orang yang kte dah membesar bersama selama 5 tahun.. aku dah xdapat nak nangis dah masa tu.. i was shocked.. aku baru sedar yang aku akan meninggalkan diorang.. sedih.. ;( stop the sedih2 part.. now aku nak cite pasal dah kelas aku.. klas kteorg ada 29 students.. 23 boys 6 girls.. ramai gler kan boys? :D alright then.. skrang dah kol 12:30 malam.. nanti siang aku post lagi ea.. aku cita psl diorang one by one :) okayy.. thanks sebab membaca.. nantikan post seterusnya keyhh.. thanks.. jangan lupa comment klau patut.. thanks again.. Salam WBT 

2 comments: